RC Car, RC Truck, RC Parts, DTT, RC Pjesë plastike, RC Metal Parts - Beituo

Feature Produkte

30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë kamion rc fuqia gazi DTT-7K rul

30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë kamion rc fuqia gazi DTT-7K r ...

30 ° N Tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë rc fuqia gazi kamion DTT-7S

30 ° N Tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë rc fuqia gazi kamion DTT-7S

30 ° N Tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë rc fuqia gazi kamion DTT-7

30 ° N Tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë rc fuqia gazi kamion DTT-7

1/5 shkallë konkurrenca buggy BWS-5B

1/5 shkallë konkurrenca buggy BWS-5B

RRETH NESH

    Kompania jonë është e vendosur në Yangtze River Delta të bukur dhe të pasur të Kinës, Cixi, Ningbo, Zhejiang Province.We kanë akses të përshtatshëm në Shangai, Hangzhou dhe Ningbo Aeroportit. 
    Our company is specialized in the R&D, production and sales of oil pneumatic, electric remote control cars, model aircraft, and other ship model series products. Our company is one of the Chinese model production enterprises with independent R&D and innovation design. 

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja

 • 30°N thirty degrees north 1/5 scale gas power rc truck 5T DTT rc car parts CNC 38cc engine carburetor base

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë pjesë makinash kamion rc fuqia gazi 5T DTT rc CNC 29cc carburetor bazë

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë pjesë makinash kamion rc fuqia gazi 5T DTT rc CNC lidhje qendër kornizë

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë pjesë makinash kamion rc fuqia gazi 5T DTT rc CNC Qendra e pasme lidhje kornizë

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë pjesë makinash kamion rc fuqia gazi 5T DTT rc CNC front lidhje qendër kornizë

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë pjesë makinash kamion rc fuqia gazi 5T DTT rc CNC lidhja front copë

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë pjesë makinash kamion rc fuqia gazi 5T DTT rc mbyllur gearbox

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
 • trupi 30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë kamion rc fuqia gazi 5T DTT trupi shell madh përkul

  30 ° N tridhjetë gradë në veri 1/5 shkallë fuqia gazi r ...

  LEXO MË SHUMË
Enquiry TANI
 • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Key