30 ° N Tilu puluh derajat kalér 1/5 skala treuk kakuatan gas RC DTT-7S

Pondok Description:

The color shell was out of stock,now we just can deliver the big flex body without picture 30°N-DTT-7S Scale:1/5 L×W×H :970mm x 525mm x 340mm Wheel track : 610mm Wheelbase : 440 (F) / 450mm(R) N.W.:17.3kg G.W.:25.3kg Max.Speed:80km/h Remote control:BER2.4GHZ way remote control (with information return) Carburettor : Walbro997 High Speed Carburettor Spark plug:Torch CMR7H particular spark plug Crankshaft:Taiwan OEM balanced crankshaft Engine:29cc 4 bolt gasoline engines (German technology) Ex...


  • Ngaran: DTT-7S
  • Skala: 1/5
  • Dimension: 970mm x 525mm x 340mm
  • Engine: 38cc CNC
  • Kabayang lagu: 610mm
  • Wheelbase: 440 (f) / 450mm (R)
  • Modeu Girang: Opat roda drive
  • Warna komponén: hideung, beureum, bulao
  • Cangkang warna: hideung, bulao, oranyeu, beureum, bodas
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cangkang warna éta kaluar tina saham, ayeuna urang ngan bisa nganteurkeun awak flex badag tanpa gambar

    IMG_1642

    30 ° N- DTT -7S
    Skala: 1/5
    L × W × H: 970mm x 525mm x 340mm
    kabayang lagu: 610mm
    Wheelbase: 440 (f) / 450mm (R)
    N.W.:17.3kg
    G.W.:25.3kg
    Max.Speed: 80km / jam
    Remote control:BER2.4GHZ way remote control (with information return)
    karburator: Walbro997 High Speed karburator
    narik colokan: obor CMR7H narik tinangtu colokan
    Crankshaft: Taiwan OEM saimbang crankshaft
    Engine:29cc 4 bolt gasoline engines (German technology)
    knalpot: pipe bula knalpot silenced (opsional bula knalpot sonic booming Edition)
    kapasitas tanki bahan beuleum: 800cc
    ratio campuran Suluh: 25: 1
    Girang mode: Opat roda drive
    Tires: 185x75mm All-terrain tires track
    Transmission: CVD aci na CVD as
    marake Tipe: aci disc ganda
    servo: 60kg tegangan tinggi servo (throttle, steering)
    sistem Damping: hareupeunana adjustable 7mm sarta pungkur hidrolik shock absorber
    Damping rojongan: 5mm 7075T6-kakuatan tinggi aerospace aluminium alloy molding
    Chassis: 7075T6-kakuatan tinggi alloy aerospace aluminium CNC hiji-hambalan molding plat badag
    roll kandang: gampang ngaleupas RO nilon super-tangguh LL kandang
    cangkang Car: awakna badag flex (euweuh lukisan, sataun jaminan)
    wates Tirus: ban enclosed nguatkeun wates
    kabayang Nut: kabayang Nut ditingkatkeun Vérsi enclosed
    rojongan Center: CNC sabudeureun éta rojongan puseur
    Beda Gearbox: CNC enclosed kotak gear
    Main reduction Gear ratio : 19:58

    Package Size:1060mmm x 480mm x 560mm 

    IMG_1339 IMG_1415 IMG_1380 IMG_1466 IMG_1363 IMG_1371 IMG_1372 IMG_1370 IMG_1375 IMG_1403 IMG_1399 IMG_1402 IMG_1405 IMG_1404

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal